Inledning!

Vad är en Kampfisk(Betta splendens)? Är de farliga? Bitts de? Kan man ha en hemma? Dessa och många andra frågor skall jag försöka besvara på dessa sidor. Kunskap och information på dessa sidor har jag hämtat i böcker, tidningar och sidor på internet. Dessutom har jag en del egen erfarenhet från mina försök att föda upp kampfiskar. Under länkar finns det länkar till bra sidor på internet och tips på bra böcker om kampfiskar.
Varför nu göra en hemsida om kampfiskar. Jo jag tycker inte det finns så många bra hemsidor på svenska om kampfiskar. Oftast finns det bara en kort beskrivning av hur de skall hållas och vad de kräver. Dessa beskrivningar är inte sällan felaktiga och i mitt tycke bristfälliga. Eftersom jag läst en hel del om kampfiskar och har en del egena erfarenheter så tänkte jag att det kan vara roligt att dela med sig av dessa. Om du saknar något på dessa sidor eller tycker att något är konstigt, fel eller bara undrar över något så hör gärna av dig.

Om du vill köpa eller byta kampfiskar kan du höra av dig det är inte alltid jag har några på "lager" men det är bara att slänga iväg ett mejl och fråga. (Detta för folk i Sundsvallsområdet) Jag diskuterar och byter gärna erfarenheter med alla som är intresserade.


Allt material på dessa sidor är © Dan Isaksson om inte annat anges men ni får gärna skriva ut det för eget bruk. Bilder kan ni få använda efter att ni erhållit min skriftliga tillåtelse. Ni får gärna länka till sida och då hälst till förstasidan. Länka ej enbart till bilder.

Senast ändrad 2002-04-04